Hello!

Welcome to my simple triple blog, i`m Meen..thanks for visited my blog, nice to meet you, leave your footstep at my cbox, Do follow




Tagboard!

"
My Post

Thanks Bear

Template 100%: Atin Tory
Editor:Meen
Help:
Freedommmm !!
Tuesday, October 16, 2012 | 12:19 PM | 3 comments



yeahhhhh akhirnyeee saya bebassss bebasss bebasss !! hahaha . habis PMR macam habis SPM je kannn ?? alaaa pe salahnyeee . release tension selepas 3 tahun struggle for PMR . tapi baru PMR kan , bukan SPM lagiii . by the way tak sangka yang meen tahun depan dah form 4 . wooo dah tua meen kan ! hahahaha sedar diri pun meen ni . banyak plan kot selepas PMR ni , pergi Legoland lhaa , outing dengan kawan2 llhaa . bnyak duit woo nak guna , dah lah sekarang pun tengah pokaii . aduyaiii memang kene bodek parents lha ni nanti . hehehe 

and maybe for form 4 nanti meen pindah . kemungkinan besar lha kan . kawan meen semue nak pindah . takkan lah meen kat sekolah lama meen tu takda kawan kan ? so mngkin meen pindah lha ikut kawan . antara Melaka and Batu Pahat . Batu Pahat meen mohon sekolah sains , Melaka sekolh teknik and meen pun ada mohon sekolah vokasional jugak . kalau keputusan cemerlng memang nak amek skolah sains ataupun stay and meen nak amek aliran sains tulen ! sebab meen memang nak jadi Dr ! teringinnn sangattt . tapi kalau result gitu2 je mybe meen amik sekolah teknik or vokasional and amik perdagangan atau pun perakauanan sebab sekarang pun KH memang meen amek perdagangan dan keusahawanan and ada jugak lha ajar akaun2 ni . so meen tau lha sikit2 about akaun ni...tengok lha macam mana nanti  bergantung pada result !

haaa cerita pasal exam hari tu pulak . meen exam 4 hari . hari pertama exam BM and Pendidikan Islam . BM tu meen tak berapa kisah sangatt sebab boleh jawab . paper PI tu yang meen gerun sikit . macam susah sikit nak hafal . tapi dapat jawab jugak lha kan . hari kedua paper BI and geo . meen ingat kan BI susah lha kan yang paper 2 tu tapi rupanya senang . Alhamdulillah . paper geo yang agak seram tuuu . susah sikit nak jawab . haa hari ketiga ni yang meen nak cerita ni . hehehe . hari ketiga tu kan pengawas peperiksaan tu namanya Faizal . dye ni takdalah hensem mana kan tapi so so je lha kan . but yang membuat kan meen berkenan kat dye ni sebab bau perfume dye wangii wooo ! tergoda meen bile bau . masa first masuk bilik peperiksaan tu satuu kelas tu bau perfume dyee . wangiiii . and bila dye lalu sebelah meen mesti amek peluang nak bau perfume dye and mesti lepas tu meen senyummm je . hahaha. gataiii sungguhh ! lepas tu masa hari keempat tu dye tak masuk kelas meen lagi dahh . sedih pedih ! tapi masa paper last tu tetibe dye ada and dye kutip kertas and meen tak lepas kan peluang nak bau perfume dyee . akhirnye dapat jugk bau perfume dye di SAAT YANG TERAKHIR ! huhh komfem lepas ni rinduuu nak bau perfume tuuu agyyy . Cikguuu Faizal !! huhuhuu rindu bau perfume cikgu lorhhh ! harap jumpa cikgu agyyy....

dan itu lha kisah sepanjang hari ni and now meen freee from PMR . and i hope result nanti dapat membuatkan family meen bangga dengan meen . Amin ! wooo and now post meen dh baca karangan dah . sebijik macam karangan BM and BI meen tapi karangan tu lagi panjang lhaa . hehehe okyyy lha tangan meen pun dah penat nii . al maklum lha dah lama tak type lama2 kat keyboard kann so dye macam tak biasalah kann . hahaha oky lha if ada masa lagi meen akan post lagii . see youuu theennn . tataaa . take care !

CIKGUUU FAIZALL !! RINDU BAU PERFUME CIKGUUU . HUHUHU



Older Post | Newer Post